Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey Studio Loci, Landscape Architects, foxendon quarry play space guildford surrey

Foxendon Quarry Play Space, Guildford, Surrey

A bespoke play feature commissioned by Guildford Borough Council.  Play grade machine rounded timber poles together with 'non-slip' decking were used to build a play fort integrated into a steep bank.  The play area was approved by RoSPA.